БСП свиква Национален съвет, събира подписи за оставка на правителството

Корнелия Нинова с доклад за обстановката за коронавируса
13 юни 2020 08:55, Петя Славова
95
БСП свиква Национален съвет, събира подписи за оставка на правителството
Снимка: БГНЕС

БСП се събира за Национален съвет. Лидерът на Партията Корнелия Нинова е подготвила доклад с актуалната политическа ситуация, в която ще има и оценка от начина на справяне на правителството с коронавируса. Ще се търсят и мерки за преодоляване на последиците от кризата.

Ще се обсъжда и годишният финансов отчет на партията за миналата година, както и бюджета и щата за тази година.

От партията искат още стартиране на подписка за оставка на правителството на Бойко Борисов. Очаква се да се говори и за предстоящите избори за нов лидер на БСП, който ще бъде избран на 26-и септември. Конгресът на партията ще се състои на 10-и и 11-и октомври в зала 1 на НДК.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
&к.73 преди 3 години
Нима СНС не е подобие на спецтрибуналите в Германия от юли 1944 г.? Няма разлика. Обвиняем, попаднал в нормалните районните и окръжни съдилища може да разчита на що годе обективна присъда, докато нещастниците ориентирани от прокуратурата към СпП веднага биват обвинявани в членове на ОПГ и присъдите започват от 10 и повече години. Дано не станем прокурорско-полицейска държава, че май натам вървят нещата.
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
24 часа тръби, че НС на БСП на пленума 5 пъти бил вдигнал червен картон на председателката си. Онзи с 100-те хил. марки обединил опозицията. Баща му навремето предаде властта на СДС, така че соят продължава с продажната си политика. Струва ми се, че БСП в скоро време ще се рзздели на тесни и широки социалисти, а електоратът му ще остане наполовина.
71
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До червени извергиКои лагери? Ония за криминалните престъпници? Ти май си от такова семе, а?
70
4
 
1
 
! Отговори
червени изверги преди 3 години
Събирали подписи.... толкова са жалки, а като убивахте хора в лагерите не събирахте подписи нали? Трябва да ги забранят с закон а членовете им да бъдат пратени в трудови лагери
69
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 10 дни се пишеше, че Корнелия ще отвлича вниманието от себе си с искане за оставка на правителството. И че никой от нейните хора не е съгласен при най-висок рейтинг досега на Бойко да се прави това. Без това отвличане на вниманието, тя ще трябва да се обяснява за фалита на партията си и къде са всички пари. Загубена работа
68
2
 
0
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Евалла на Корнелия Нинова, докато тя е председател на Бсп и Радев Президент герб ще се стряска на сън от тях и България ще я има но те излезнат ли от политиката......... ДОГАНИСТАН е бегал от картата на света!
67
1
 
2
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
КОРНИ СЕ ПЕНЯВИ И ОМАЙВА ПАРТИЙНИЯ ЕЛЕКТОРАТ С НЕБИВАЛИЦИ И МАЗНИ ОБЕЩАНИЯ!ОТЧАЯНАТА КАМИЛА , ПАК СЕ Е ЗАБЛУДИЛА!
66
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм е харесвал, но сега са други времена!Герберастите в сайта, кръв пикаят....хахах
65
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на леля Корни, тя е нашата надежда тази шайка крадци да ги забранят най-после!
64
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривай!!!!!!!
63
1
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
До Кукли на конциОт БСП-то не виждат ли, че тия еврейски-кукловоди (както пишете) сега тотално са ги изоставили, а финансират и използват за своите цели ГЕРБ? Много болка ще им донесе отрезвяването, че българските комунисти - сега леви социалисти са били употребени и след това изхвърлени като никому ненужни. Простите комунисти, купени с пари, не могат да прозрат, че самите те са нищо и никои, но че са били удобни на нечии чужди интереси! ГЕРБ не се ли усещат, че предават националните интереси?
62
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За едно нищо ГРОБ затвори и съсипа държавата и бизнеса! Свалете ги!
61
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я ДА ВИДИМ ЕДИН ДРУГ ВИДЕН РАБОТНИК МИЛИОНЕР ДРУГАРЯТ ГЕРГОВ- РАЖДА СЕ И ИЗРАСТВА НА СЕЛО ЗАПОЧВА РАБОТА В ТКЗС- В СВИНЕФЕРМА И ХОП ВИДЕН ЧЕРВЕН МИЛИОНЕР- НАШИТЕ РАБОТНИЦИ ОТ СЕЛОТО И ГРАДА СЕ ТРУДЯТ, ТРУДЯТ И ХОП ОТ СВИНСКИ ОСЕМЕНИТЕЛ- ЧЕРВЕН МИЛИОНЕР- НАЧИ ТУК РАБТАТА С ЧЕРВЕНИТЕ НАИСТИНА Е ДЕЛИКАТНА ТЕМА, РАЗБИРАМ ДРУГАРИТЕ КАТО КАЖАТ, ЧЕ ЖИВЕЯТ В ПАРАЛЕЛНА ДЪРЖАВА.
60
4
 
6
 
! Отговори
Кукли на конци преди 3 години
Световните еврейски-кукловоди държаха комунистите - тези просттаци на власт, помпаха им самочувствието до небесата, величаеха комунистическите лидери тъпацци, блъскаха им в празните краттуни лозунги и морални клишета - и тия *** оти взеха, че си повярваха, че те наистина са велики. Чрез измислени от юдо-масоните канали за финансиране - за Коминтерна - за победата на Световния Пролетариат от нашата Социалистическа България изтичаха милиарди долари. Използваните комунисти не се усещат и до днес!
59
0
 
2
 
! Отговори
"вечната и свят преди 3 години
До Дядо СоциА това СЛУЧАЙНО не те ли кара да се позамислиш поне малко!?
58
4
 
1
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До Кукли на конциГенът им се е съхранил в лицето на днешният рожденик;)))
57
2
 
1
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Тази подписка евид национален референдум "За"или 'Против"управлението на Борисови тънкотов нея, че подписката еизвън контекста на изборите. С една дума, ако на изборите Борисов може да въздейства върху съзнанието,личната воля и мнението пряко иликосвено,тук това е вече по-трудно. Но,тя ще сполучи, първом, ако Корнелия накара един свой кмет да пусне давходираме нашата подписка на местно ниво,която той блокира рчез заплахи и шантаж. Тъй;))) Инак, няма да сполучи;)))
56
1
 
17
 
! Отговори
Кукли на конци преди 3 години
До Юдео-КомунистиСлед 9-ти септември 1944г. нямаше хора по- ***, по- първични и по- прости сред различните общности в България от комунистите. Точно затова евреите-кукловоди ги използваха и поставиха на власт - за да обират народа ни!
55
6
 
18
 
! Отговори
Юдео-Комунисти преди 3 години
Болшевишки ИДИЛ в България! Това е БСП.
54
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е чудесна :)Загробява БСП с голяма скорост.Комуннисти на власт = държавен фалит и катастрофа ... доказано поне 6 пъти у нас.Нинова е радост !